Lev livet, ta vara på dagen, carpe diem

Idag har jag verkligen levt upp till dessa ordspråk då jag har haft ett full späckat schema, vilket inte händer så ofta men när det väl händer så somnar jag in med ett leende enda upp till öronen.


Denna dag började ovanligt tidigt då jag frivilligt gick upp 06:00 för att simma några längder, klockans underbara ljud lät ljuvligt i mina öron och jag gick upp för att packa väska och sedan åka och möta Anna och Sara på simhallen, där simmade vi rund 30 längder, bada bubbelpol och basta. När vi hade duschat gjort i ordning oss så var det dags för en nyttig frukost på skolan som vi hade inhandlat dagen innan. Blev sedan skola, vi hade prov i socialisation, jag fick tillbaka några bra resultat i prov och uppsatser och lunchen var god. Efter gympan gick jag hem och fördrev tiden lite för att sedan gå och hämta cykeln hos mamma, då var det synoptik som var nästa destination, hade tillräckligt bra syn för att få övningsköra så snart så ska jag få åka ut på dem riktiga vägarna och skapa riktiga bilolyckor.


Köpte thai mat som serverades i en sån där rolig "box" som de brukar ha i filmer/serier, och den var lila. Maten var äcklig men jag hade väldigt kul att äta den. Klockan 7 mötte jag upp alla på BF för att gå på en föreläsning om E-mobbning som organisationen Friends höll i. Väldigt kul och givande att vare där även om de mest pratade till föräldrarna och vad de ska säga till sina bara, men trots det så fick man sig en tankeställare.


Nu sitter jag här och glor på mina desperata hus fruar och skrattar lite lätt.

Sedan ska jag gå och göra sängen sällskap för att få en efterlängtad sovmorgon imorgon.


Nu riktar jag alla blickar åt de desperata.


CRAPOUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0