Jag är exalterad

Tihihiihhahahahahohohoho he.. he.


Nu sitter jag har i ett rätt så städat rum, med opackad väska, ett stort leende på läpparna och kollar på toon disney.  Det är farligt nära nu till flera timmars bussresa till skratt och godis, grönan, indiskt mat, handla, försöka få en vakt att skratta och leka turister, ja göra Stockholm orolig helt enkelt. Och sedan när jag är färdig med the big apple så ska jag sprida min orolighet till sulfit staden och sedan tillbaka till sur Sveg. Jag känner mig lite som en pest råtta som åker till alla ställen som börjar på S och tar dem med storm. MOhahaha, var orligt.


Nu ska jag ta på mig min snurresprätt mys dress och plocka undan lite mer för att sedan packa min röda väska.


Synes i den kungliga huvudstaden. Och sulfitare, vi syns på onsdag.



CRAPOUT


Hej

Hej Leif hejade glatt på mig idag när jag var på väg hem från skolan, och som vanligt så påpekade han det vackra vädret vi har, men till skillnad från andra dagar så hade han idag rätt. Kanon väder!!!


Undra om jag ska gå ut å att sätta mig i det fina vårvädret och avnjuta lite keso med grönsaker och mango innan jag ska iväg och jobba klockan fem? Jaa, så får det bli.


Viss låter jag vuxen och ordentlig?

  

  

CRAPOUT


Carola

Vidga ändtarmen nu Carola, lätta på trycket och sjung ut.


image31

Carolas stora hitt "fångad av en stormvind" har nu fått en helt ny betydelse i mina ögon.


Efter en sökning på "släpp nu av en fis" och då "Carola - fångad av en stormvind" dyker upp ställs många tankar och funderingar i mitt huvud.


Gjorde hon alla dessa dans steg för att hon hade en jäkel på gång?

"känner doften från en stilla ocean" - en smygare som doftar mer än vad den hördes?

Är det hon som skapar stormvinden?

"Det är dags att ge sig av, för stunden som har flytt kommer aldrig mer" - pepp prat till hennes avkomma, då hon menar, ge allt ni kan, för stunden efter ni har lämnat mig kommer aldrig mer?

"Utan saknaden lämnar jag min trygga hamn" - fisarna lämnar gladligen Carola och känner en viss lättnad att bli av med henne?

"När du ler och räcker mig din hand" - en kod mening för "När du ler och sträcker dig ut ur min tarm"?


Se och lyssna på Carolas låt "fångad i en stormvind" här -> http://www.youtube.com/watch?v=mbftMv2Gl84 och lägg tanken på hur denna låt handlar om just gaser från ändtarmen. Det finns en klar koppling.

  

  

CRAPOUT


Fader vård

Vad är der för dag idag, vad är det för dag idag?


Jag vet, jag vet. Det är den 20 april 2008, koll har jag nog allt.

Inte så lite heller, jag vet faktiskt en sak mer än vad ni vet som har med den här dagen att göra.


Det är att min far Kent Arne Torsten Beata Duberg ännu har fått ett år på buken.

Han blir nämligen 49 år ung idag, och för att fira min underbara fader tänker jag idag spexa till det lite med en låt som nämligen passar honom på pricken, denna låt är som gjord för min pappa och den handlar om en sak som han lärde mig innan han lärde mig att cykla, gå eller prata, det han lärde mig har jag haft en väldigt nytta av här i livet och om det går åt helvete så vet jag precis vad jag ska göra...



... SLÄPPA EN FIS.
http://www.youtube.com/watch?v=tAiQhznQJnY


Ha den äran idag fars gubben önskar din dotter.


CRAPOUT


Tacos

Underbara dag

Underbara sol


Underbara tacos


Det var tacos idag på skolan och oj(!) vad det är gott, det var tom så gått så jag gick in och åt två gånger på vår extremt långa rast. Man kan tro att det räcker men, men inte för mig, den där maträtten är verkligen en gåva från högre makter. Jag ville bara ha mer, mer och mer och smart som man är ibland så kom jag på att jag kunde göra en mat dosa och ta med hem, mat tanterna var inte på min sida när det gällde den iden men efter att jag hade hostat upp 47 kronor så gick det betydligt bättre.


Jag ska iväg och jobba klockan 3 och är där enda till 8 och då är det ju perfekt att ha en låda med tacos med sig när magen börjar ha konsert. Dit längtar jag något kolossalt. Åååh, Tacos, det är sådana saker som tacos som gör livet värt att leva. Amen.



CRAPOUT


Made of steel, made of stone

Det är precis vad Elvira är, att hon inte ens kan berätta lite om sin planer åt min sundsvalls weekend är oförskämt. Jag har gjort precis allt för att försöka få henne att släppa bara en liten smygare, men inget funka, inte ens när jag slog på min arga sida. Om hon bara kunde släppa ut allt med en stor brakare så jag slipper sitta här å käka lugnade piller. Jäkla skit.


Inget funkar på den där kvinnan, jag lovar, hon har ett riktigt msn face (läs: poker face). Hon äger mig helt enkelt, jag känner mig som en fis i rymden när jag försöker borra igenom hennes botox ansikte för att sedan gå in och göra några justeringar i hennes hjärnkontor. Helt omöjligt. Se mina tappra försök.

image21

image22

image23

image24
image25
image26
image28
Elvira: HAHA, va det där det bästa du kom på?
image29
image30

som sagt,  Made of steel, made of stone.

CRAPOUT


 


Elvira

... du kommer snart att få en blåtira.


Jag sitter och pratar med Elvira i det coola chatt programmet msn.

Jag har fått reda på att den där jäkeln håller så att smida planer tills vecka 18, då jag kommer på besök. Jätte kul, bara att jag håller på att bli galen av nyfikenhet och den där smeden VÄGRAR att ens klämma fram en pytte liten, mini liten, jätte liiiiten ledtråd. Vilket gör mig, ja, som sagt galen, helt crazy alltså. 


Jag hoppas inte att hon smider några onda planer bara, som att hon kommer att sprutmåla mig blå och att jag måste prata med en smurf röst en hel dag, eller att hon kommer att putta ner mig i is kallt vatten så jag blir helt blå och sen tvinga mig att prata som ett par smurfar, ELLER, att hon kommer att sparka mig i skrevet så jag kommer att låta som en smurf i hela mitt liv.


Nej, jag vet inte om jag vågar åka till sundsvall längre. Elvira är ond och jag vill inte bli en smurf.


SÄÄÄÄG, VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA V. 18.    NU!!!!!!!!!!



CRAPOUT


Träskor

Jag har länge vilja haft ett par trä skor och nu har jag äntligen hittat några par, men vilka ska jag köpa?
Det är här ni kommer in i bilden, vad tycker ni?


     


Några av dem här eller ett par vanliga enfärgade?


Själv tycker jag mest om dem med de röda rosorna. Bild nr 2.



CRAPOUT


Grattis

... SARA


Med mycket skrivkramp och efter varje kommentar du har skrivit så har du hållit tummarna om att du ska lyckas, och det gjorde du. Du tog platsen, du blev den 101 kommentaren. En stor eloge till denna tjej som inte bara skrev den 101 kommentaren, utan hon skrev de andra 100 också.


Som pris så får du följa med mig till den kungliga huvudstaden - OCH DÄR FÅR DU BJUDA MIG PÅ CHOKLADKAKA.


Hurra, hurra, hurra igen, för vinnaren, Sara, ni vet Gustavs och Idvarts son.

image13

CRAPOUT


Värme

...och nu menar jag inte värme ifrån en stor mysig brasa eller en varm kopp choklad. Utan det är värmen från vår stekande sol jag pratar om, våren har kommit till norrland och sommaren är bara någon månad ifrån oss. Bättre tider är alltså på väg och det gillar jag.

image12

CRAPOUT


Grattis

... SARA

Med mycket skrivkramp och efter varje kommentar du har skrivit så har du hållit tummarna om att du ska lyckas, och det gjorde du. Du tog platsen, du blev den hundrade kommentaren. En stor eloge till denna tjej som inte bara skrev den hundrade kommentaren, utan hon skrev de andra 99 också.


Som pris så får du följa med mig till den kungliga huvudstaden - DU BETALAR.


Hurra, hurra, hurra igen, för vinnaren, Sara, ni vet Gustavs och Idvarts son.

image11

CRAPOUT


Oh, what a beautiful morning

Jag är glad

Jag är trött

Solen skiner

Snön är på väg bort

och

Hundra en dalmatiner härjar på tv:n



CRAPOUT


Fråga Malin.

Eftersom jag konstigt nog inte är trött och har lite tid att ta dö på så tänker jag nu svara på en väldigt viktig fråga som Martina gärna vill ha svar på. 

Frågan löd såhär.


martina om slit och släng

fick du se vantage point? :P


Malin Svarar.

Kära tönt, jag kan med en besvikelse i rösten säga att inte såg filmen, jag hade gjort allt jag behövde för att få denna belöning men ack, för mig kommer det alltid vara så här att jobb och pengar kommer före mitt sociala liv och bestämde då att ist för att se en film jag redan sett, tjäna lite pengar så jag har råd att mata min spargirs och att åka till den kungliga huvudstaden. Då jag kände att jag svek en av mina bästa vänner så läkte såret snabbt då jag fick se hur mycket jag hade gnott ihop och kom då på att för dessa pengar kommer Sara aldrig lämna mig trots att jag sviker henne lite då och då.


Meningen med detta inlägg var då att jag skulle skryta om att jag jobbade i över 10 timmar i lördags, och jag tycker att hela världen skall veta detta för att sedan berömma mig eftersom jag är så duktigt.



CRAPOUT


Lev livet, ta vara på dagen, carpe diem

Idag har jag verkligen levt upp till dessa ordspråk då jag har haft ett full späckat schema, vilket inte händer så ofta men när det väl händer så somnar jag in med ett leende enda upp till öronen.


Denna dag började ovanligt tidigt då jag frivilligt gick upp 06:00 för att simma några längder, klockans underbara ljud lät ljuvligt i mina öron och jag gick upp för att packa väska och sedan åka och möta Anna och Sara på simhallen, där simmade vi rund 30 längder, bada bubbelpol och basta. När vi hade duschat gjort i ordning oss så var det dags för en nyttig frukost på skolan som vi hade inhandlat dagen innan. Blev sedan skola, vi hade prov i socialisation, jag fick tillbaka några bra resultat i prov och uppsatser och lunchen var god. Efter gympan gick jag hem och fördrev tiden lite för att sedan gå och hämta cykeln hos mamma, då var det synoptik som var nästa destination, hade tillräckligt bra syn för att få övningsköra så snart så ska jag få åka ut på dem riktiga vägarna och skapa riktiga bilolyckor.


Köpte thai mat som serverades i en sån där rolig "box" som de brukar ha i filmer/serier, och den var lila. Maten var äcklig men jag hade väldigt kul att äta den. Klockan 7 mötte jag upp alla på BF för att gå på en föreläsning om E-mobbning som organisationen Friends höll i. Väldigt kul och givande att vare där även om de mest pratade till föräldrarna och vad de ska säga till sina bara, men trots det så fick man sig en tankeställare.


Nu sitter jag här och glor på mina desperata hus fruar och skrattar lite lätt.

Sedan ska jag gå och göra sängen sällskap för att få en efterlängtad sovmorgon imorgon.


Nu riktar jag alla blickar åt de desperata.


CRAPOUT


slit och släng

"Städa, städa varje fredag också varje jul, det tycker jag är kul.

Men inte mörda på en lördag för det verkar skumt, det tycker jag är dumt."


Pippi är allt bra duktig hon, själv sitter jag här i mitt katastrofala rum en lördag förmiddag och jag har inte ens börjat städat än. Nä, nu är det skärpning som gäller från min sida. Idag ska jag ha en "vara duktig dag", jag har redan börjat lite smått med en morgon-jogging-runda med Sara och en lång dusch med ansiktes sauna som avslut. Sen senare idag ska jag jobba på Brand men innan det ska jag säga hejdå till alla mina dammonster under sängen.

Om jag lyckas överleva denna slit dag så blir min belöning Vantage Point med Sara.  
Önska Mig Lycka Till.



CRAPOUT


Abtronic

Igår kväll runt 11 när jag låg och blunda för att sova fick jag något ryck. Jag fick för mig att jag skulle köpa ett sånt där abtronic-bälte på Tradera. Ni vet ett sånt där "vibrations bälte" som man kan köpa på tv-shopen. Jag vet ju själv att det bara är skrot saker, men igår trodde jag plötsligt stenhårt på att den funka och var JÄTTE bra och att jag hittade två stycken för hundra kronor gjorde ju inte att jag vill ha dem mindre.


Jag fick en fin bild framför mig när jag står där på min crosstrainer med en abtronic på vardera lår. Men trots denna vackra bild så var jag inte helt säker på att jag skulle köpa den, jag var helt säker på att jag ville ha den, men jag tänkte att mamma inte skulle bli så glad eftersom jag handla grejer där titt som tätt. Så jag var tvungen att ta en livlina för att få hjälp med att göra rätt beslut. Jag ringde en vän. Denna vän var Sara. Men när jag skulle ställa fråga "ska jag köpa dem eller inte" dök snabbt en annan fråga upp. "vill du dela dem med mig?" Där svaret var ett snabbt och bestämt "Nej".


Eftersom att jag ännu inte har fått hjälp med min fråga så var jag tvungen att ta en livlina till. Jag frågade publiken. Som var Tobias. Han tyckte såklart att jag var dum i huvudet och sa att jag inte skulle köpa den. Älskvärd syster som jag är, så är jag såklart tvungen att sätta mig emot vad Tobias tycker och klämde ut mig att jag ska köpa den ändå.

Tycker fortfarande att jag inte fått den hjälp jag behöver och nu har jag bara en livlina kvar, 50/50, och den var inte precis vad jag behövde vid det där tillfället så jag frågade Bengt Magnusson om jag fick "ringa en vän" igen. Den här gången var jag smart å ringde Ida, eftersom hon har en sån. Jag ställde frågan och frågade va hon tyckte om den, mycket tveksamma svar och det lät som om hon inte tyckte om den så mycket, men sen fick hon ut sig "man blir ju liite fastare iaf" och där slog hon huvudet på spiken, jag ska köpa dem.


När jag är på väg att buda så ploppar det upp ett msn meddelande från Frida, och då tänkte jag att det kan ju inte skada att fråga henne vad hon tycker, så jag gjorde det. Hon tyckte inte att jag skulle köpa dem och börja prata om att den gör ont och sliter ut musklerna, eftersom Frida är en mycket vis person så tog till mig allt hon sa och började tänka om.


Jag började söka om bältet på google och hittade detta.

Abtronic förstör mer än den gör nytta. Det nervsystem du har i kroppen, som ska styra muskelceller, lär sig fel när Abtronic spänner magmuskeln. Kroppens "motorprogram" förstörs för varje gång du tar på dig skiten. Enda gången man har användning av Abtronic är för rehabilitering, tydligen.


Jag bad Bengt Magnusson om den sista livlinan som var 50/50 och alternativ svaret KÖP försvann.



 

CRAPOUT


Svårt beslut...

Rosa eller Turkos cykel?


CRAPOUT

Martina...

... sundsvalls mest saknade tönt.

image10


Crapout

Fart fylld helg...

...eller nä, de var nog inte de rätta orden men jag har gjort någonting iaf och det är något utöver det vanliga.


För att göra ett långt inlägg kort, så blir detta inlägg i list-form.



Grillat för första gången i år
, och det var faktiskt också första gången jag verkligen gillade rött kött sen jag var vegetarian för en månad. Tror också vi var först på kvarteret i år med att ta fram grillen. HA. Suckers.


Tog en efterlängtad promenad med min alldeles egna storstads tjej, Frida.


Gav mig själv en behövlig sovmorgon.


Vart på körskola kurs i 3,5 timmar. Ett riktigt sömnpiller, men det skulle ha varit betydligt värre om det inte fanns gratis fika, godis, läsk och trevligt sällskap.


Var på 80-tals kalas i lördags, men sen när man kom dit så fick man reda på att temat var inställt. Inte så mycket att göra åt, men som tur så var jag inte en sån extrem 80-talare och det fanns några mer än jag som hade missat tidsmaskinen. Själva kalaset var väl si sådär, det var en typisk svegs-fest, så man kan väl inte begära så mycket. Hade några roliga stunder i alla fall.


Åt blåbärspannkaka för första gången i mitt liv och jag kommer definitivt att göra det igen.


och sist men inte minst.


Jag övningskörde, för första gången, jag fick träna på att starta, stanna, smygköra (?) och växla. Vet inte riktigt hur det ska gå första gången man kör, men det kändes ganska bra, ibland, men ibland så fick jag lite smått panik och hade ingen aning av vad jag skulle göra, men jag lever ju iaf och jag kan stolt säga att jag fick bara motorstopp en gång.



Det där var en liten del av min weekend. Nu är det sängen som gäller för min del.




CRAPOUT


mp1

Emma skriver.
image8

Malin svarar.
image9


Jag saknar mina media nördar, jag vill bara nypa er i era små "jagharsuttitförmycketframfördatornpåenobehagligstol"- stjärtar.

kom och krama mig.




CRAPOUT

april april, din dumma sill.

mothinto youmountain säger:

vem?

- Duberg säger:

what?

mothinto youmountain säger:

vem är du?

- Duberg säger:

största frågan är ju isf vem är du?

mothinto youmountain säger:

du kan ju hälsa den där malin att jag har hackat mig in på hennes msn

- Duberg säger:

jotack jag har märkt att du gjort det, vem ska jag hälsa ifrån?

- Duberg säger:

samt vad har hon nu för nytt lösenord?

mothinto youmountain säger:

äh va fan, känn dig blockad

- Duberg säger:

okej, jaja du verkar ju hel mysko, du vet att jag är hennes brossa va??

mothinto youmountain säger:

ja inte så svårt, hon heter ju malinduberg@hot och du tobias.duberg@hot. jag är inte helt dum ihuvudet eller

- Duberg säger:

varför ställde du då frågan?

- Duberg säger:

vad har du vunnit på att hacka syrrans konto då?

- Duberg säger:

Du vet att om någon får reda på att de just var du som hackat hennes konto så har du stridit mot pul??

mothinto youmountain säger:

hur fan ska nån kunna få reda på det?

- Duberg säger:

Ja, folk brukar lätt kunna ventilera

mothinto youmountain säger:

äh, chilla nu va.

- Duberg säger:

jo jag är lugn mej skadar det inte, det är värre för syrran min

mothinto youmountain säger:

va fan, en msn, hon kan väl fan göra ny

- Duberg säger:

du tycker väl antagligen mycket om henne eller lite eftersom att du måste hacka hennes konto

mothinto youmountain säger:

hejdå, nu ska jag tracka hennes msnkompisar. du va inge rolig

- Duberg säger:

Det går ju att anmäla dej för detta brott, för hotmail är skyldig att lämna ut iploggarna isf, bara så du vet



 

Åh, min bror, läs och skåda hur myckat han skyddar mig och min msn.
Han lägger ner tid och energi för att sätta dit den där jäkeln (läs: jag) som har hackat sig in på min msn.


hahahhahahha, jag bara älskar sånt här.

CRAPOUT


Jag är arg idag.

Din satan ...
satan ...
du din satans helvetes jävla skit!
Din jävla skit;
Bondlurk, läbbiga skurk,
ynkliga parasit!
Pottsork, snuskiga stork,
din ruttna rot, din fulla kork!
Avskum, spattig och krum,
du är så jävla dum!
Din usla gam,
din slemmige torsk,
förnicklade pappskalle,
skunk, förbanne mig,
lägg ägg, slibbiga drägg
skitstövel och bandit!
Slashas, ditt vidriga as,
piss och pest och senapsgas!!
Sopprot, helidiot, fan vad du bär emot!
Din sabla bock, ditt feta arsel,
våga dig aldrig mer hit!
Attans skitstropp, hörru din
saaaa, saaaatan,
helvete,helvete, helvete, helvete,
helvete, helvetes jävla skit!



CRAPOUT

RSS 2.0