storsjöyran

Nu sitter jag här, färdig packad och klar, mackan i högsta hugg och lite smått sint för att disney channel inte börjar sända före klockan 0600. Vad ska jag nu hitta på tills min älskade Sören Gustavsson kommer och hämtar mig? Kanske kan fundera ut en storslagen Välkomstentré? Jag kanske kan göra en dans? JA vilken bra idé. Och sätta ihop en dikt.

Sören sören, charmören och chauffören!  

NU KOMMER HAN!!

CRAPOUT


Once I had a love and it was a gas

Soon turned out had a heart of glass



Imorgon bär det av till blåsstaden, östersund, eller stan som dem coola typerna kallar det. Det vankas storsjöyran ihelgen och jag åker dit för att se världens äldsta blondin, Blondie, helt otroligt att hon inte har gått och blivit gråhårig än. Sen så ska jag ju spana in grabbarna som har skäggväxt på överläppen också, mustasch. Det är dem två måstena, men det kommer nog att bli mer av det goda, med tanke på hur jääävla dyra biljetterna var så ska jag verkligen ta vara på varenda minut där öster om sund. Men det kommer nog att bli kul, det kan ju som inte bli nå annat med det sällskapet jag har.


Nu ligger jag i min himmel till säng och laddar in låtar på mobilen som jag ska plugga på i bussen imorgon, bussen som går 0555, det går bussar senare på dan också men "det är mycket roligare att åka kl sex på morgonen" som vi så fint sa det, men nu börjar jag dock känna hur panikångesten intar min kropp då jag varken har duschat, börjat packa eller gjort mig klar på något sätt, och klockan är tio. Måste rusa. Wooooooooooooohm!



Once I had a love and it was a gas
Soon turned out to be a pain in the ass  
/blondie

  

CRAPOUT


Parkeringsautomaten

Vänsterbart
Högerbart
Överbart

UNDERBART




Det är Emma Rudberg som har redigerat filmen, tråkigt att den jag gjorde är borta!

Jag ryser i hela kroppen när jag ser den här filmen :'''''')
Jag blir så glad.


CRAPOUT

Sommar fräsch outfit.

Borat, sommarens stilikon?




Jag tycker att Borat har lyckats mycket väl med sin färgglada sommaroutfit som han har matchat upp snyggt med dem höga strumpor, pilotglasögonen och hans skor är riktigt retro. Den är perfekt för våra heta sommar dagar vi har nu, passar både för stranden och för shopping turen, och om han byter ut skorna till höga klackar och markerar midjan snyggt med ett brett skärp så passar den även som en riktig festoutfit. Sen såklart så får han ju inte glömma den lilla hand väskan.
Denna härliga outfit får helt klart 5 av 5 läppstift!!


Gör som Borat, gör rätt.
- köp den lilla gröna billigt på
Sluts"R"Us ´s hemsida!


CRAPOUT

Kiss i byxan och ha det bra,

...ligga lite och fundera.


Varmt om stjärten som en sommardag,

Jag tror jag kissar lite mera!



Termometern visar 30+ och solen blottar sig totalt, det här är en perfekt dag för att ligga ute på beachen, bada, chilla, steka, lyssna på årets sommarplåga och äta glass. MEN det blir inte nå av med det. Nu sitter jag här, inomhus, i pappas stora t-shirt, helt sönderbränd, skriker så fort jag gör en hastig rörelse, äter en falukorvmacka och lyssnar på Johnny Cash kärleksproblem på radio guld. Hade det regnat nu så hade jag inte klagat, tvärtom, då hade jag lyft upp tiger i min famn, hållit fast honom och tvinga honom att kurra ikapp med mig. Men som tur för tiger så är det inget regnmoln så långt ögat kan nå.


Jag införskaffade mig denhär outhärdliga brännan i lördags när jag var i härjeåsjön och badade. Eftersom jag och mina campingtöntar tältade där så var jag konstant i solen från 7 på morgonen till klockan 5 på kvällen. Och såklart så tyckte jag att det var överskattat med solkräm och att "nej jag kommer inte bränna mig", men där fick jag så jag fes. Förövrigt så tror jag att standard replikerna i vårt gäng är "Jag måste gå och fisa" och "Oj, nu fes jag". Men det är mysigt tycker jag, det blir sån härlig stämning i gruppen när vi släpper lös! Tråkigt bara att lägerelden försämrade lukten.


Nä nu orkar jag inte sitta inne längre, jag tror att jag ska sätta mig ute på altan i pappas jobbar overall och ta i tu med mina x antal läxor som Laila gladligen har gett mig!
Jag kan se hur avundsjukan växer i era ögon.  


CRAPOUT


stålmalin goes snickare

Nu sitter Malin och skriver med kanske världens lortigaste fingrar, det ser exakt ut som en treåring har gått lös med svart nagellack på henne, men så är inte läget! Utan nu är det så att superMalin har visat sina skills för pappa och betsat sitt nya skrivbord. Slipat kanterna har hon också gjort. Ja, hon såg ut som en riktig snickare när hon stod där med sina träskor, färg överallt och höll ett stadigt grepp om slipmaskinen. Det var bara skyddsglasögonen som saknades och Torbjörn hade gett henne mvg i träslöjd!


Nå, varför utsätter jag mig för nått sånt här nu då? Varför förstör jag frivilligt mina kläder och dränkte ner mig själv i färg som kommer ta månader att få bort? Jo, det ska jag berätta för er. Jag håller på att göra om mitt rum, mitt rum som har sett exakt likadant ut i över 10 år, mitt rum som hade rött golv, rosa blommor på väggarna och en massa damm överallt. Det ska bli skönt å göra en förnyelse, jag känner att jag har blivit alldeles för cool för rosa blommor, bilbana och tjejlego, WaY TO c00l liXx. PEACES! Hur mitt nya fräna rum kommer att se ut får ni se inom snar framtid. Oooootroligt spännande om jag får säga det själv!


Nu ska jag bada i lacknafta i hopp om att bli lite renare.



CRAPOUT


Stoppa upp en CD i tvåan

Tre av medlemmarna Duberg står i mitt rum för att försöka få igång min gamla goding till stereo, en såndär specad jäkel som man kan ha tre CD-skivor i, det enda dåliga med den är att den inte funkar. När pappa skulle visa sina skills så glömde han alltid bort om han hade lagt skivan i disk 1, 2 eller 3 och sen var det Tobias tur att visa vad han går för.


Tobias - Okej, NU stoppar jag in skivan i tvåan.

Malin - HAAHAHahahahAHAHAhahaha. Ååååh. HAhaHahhA!!!

Pappa - Va? Vadå? Vad är det nu då?

Tobias - Tvåan. Arslet.

Pappa - Jaha. Suck.

Malin - HAHAHhahahaAHahHAhaa :') :') :'''')


Underbart


CRAPOUT


Fasiken, vilken blåsning.

Två svegsbor ~17 sitter på en parkbänk vid centrum och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Sara (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Malin (besviket): Men, jag som var så full.


CRAPOUT

Svarta Malin




Varsågoda, världens bästa låt. Lyssna och njut!!


CRAPOUT

a night at the roxbury för syskonen duberg




Är det bara jag som ser det eller finns det en viss likhet?



CRAPOUT

härdalsyran vs sundsvall


Chill i bilen till Härdal.

Beslutångesten har lagt sig i mitt huvud precis som sulfitlukten har lagt sig över sundsvall.


Sundsvall eller Härdalsyran?
?narysladräH relle llavsdnuS


Ska jag åka hem på fredag eftermiddag och gå ut och kolla på Gamblers och Nisse Hellberg på lördag eller ska jag stanna i Sundsvall tills på söndag och umgås med mina gamla mediatöntar?  


Jag har ju trots allt varit här i snart över 10 dagar, men jag hur ju i och för sig gått på Härdalsyran varje år i snart 10 år. Nä, nu är det dags att göra den berömda listan. Men eftersom jag arbetar hårt för att få bort alla mina negativa tankar som tynger ner mig, försöka få bort min mörka aura, så tänker jag bara skriva upp plus sen får ni skriva vilket som låter roligast!!


Härdalsyran.

+ Skratta med tvättrena töntar.

+ Tälta på Mattias gård.

+ Karusell

+ Lama dansen, den afrikanska myrslok dansen och bre-smörgås-i-sundsvall dansen.

+ Åka bil med Sören Gustavsson.

+ Se Sara som rödtott.

+ Spara pengar.






Sundsvall.

+ Umgås med mina mediatöntar.

+ Skratta på balkongen.

+ Lukta på sulfiten.

+ Äta ica sallad.

+ Kolla på "Mamma Mia"

+ Träffa Martina, Louise, Ida och Wilma.

+ Spendera pengar.





CRAPOUT


torrboll

Vad är det för fel på mig? Oh nej, där är en fråga som inte ens fröken ur har tid att svara på, och vi alla vet ju att hon har all tid i världen. Vi byter. Vad är det som har hänt? Min fantasi ligger nere på minus 27 grader och det är sommar. Jag vet att så äldre man blir såsämre fantasi får man. Men... har jag blivit äldre? Jag vet, jag vet, man blir äldre för var dag som går, men det är ju bara fysiskt, mentalt så är jag i mitt tidiga tonår då jag precis upptäckt storleken 65AA på bh:arna. Eller det är iaf där jag vill vara, nu har jag tydligen slutat använda bh för att jag är rädd för att få hängtuttar.


Det kan väl inte vara så förargligt att jag har gått och blivit vuxen? Jag är inte vuxen nog att vara vuxen. Nej, nej. Säg till mig att jag bara fått lite fantasitorka, att jag går igenom en liten fas, och att det går över om jag drick 3 liter vatten/dag eller att man kan köpa något speciellt piller på apoteket, eller från någon medelålders gubbe som trivs på parkbänkar, som gör mig till den tönten jag brukade vara.


Den tönten som köpte en banan enbart för att den var helgrön, den tönten som brukade skriva om bajs och andra slags gaser som ändtarmen bjuder på. Jag vill inte vara den tönten som köper en banan enbart för att det är nyttigt, jag vill inte vara den tönten som har fantasitorka och det enda hon kommer på att skriva om är just fantasitorka. Jag saknar mina bajsinlägg, jag saknar hur jag spinner som en fet katt och skrattar i min ensamhet när jag skriver dem. Vi får alla be snällt till Muhammed att jag får tillbaka min efterlängtade fantasi inom snar framtid, vad ska jag annars ha som tidsfördriv en regnig dag/natt som denna??



CRAPOUT


RSS 2.0