Kent Arne Torsten Duberg

Det är min far det. Och idag är det fars dag och då är det min plikt som dotter att gratta honom. Men det tänker jag inte göra. Nä! Vad ska jag gratulera honom för? Grattis för att dem valde ut en random dag i kalendern och döpte den till Farsdag. Här, skrapa din trisslott och var glad. I och för sig så kan jag ju gratulera han för att han har fått en sån underbar dotter, men det behöver man väl inte ha en speciell dag för? Nä det gör jag varje dag ändå. Så istället för att gratta min far så tänker jag tacka honom. Inte bara för att det är fars dag utan för att han är min far!! Jag vill tacka honom för allt bra han gett mig, som ett bra liv, mitt sinne för bajs och mina hakor, och allt bra han gjort för mig. Men mest av allt vill jag tacka honom för att han är Kent Arne Torsten Beata Duberg!!

... Herregud va jag kommer få fina julklappar i år!!




CRAPOUT

IN MY FACE



CRAPOUT

ansiktebok

HAHAHAHA. Haha. Hehe. Hee. He. Heeeelp!


Jag har nu tagit ett kliv ut i vuxen världen och skaffat mig en facebook. Vad sa jag? Jo, jag ha skaffat facebook. Vad är det här för slags skämt? Jag förstår ingenting. Precis, jag förstår ingenting av den där sidan! Vad ska man göra? Och varför? Är det som lunarstorm? Eller bilddagboken? Nä, den där sidan skrämmer mig, den är så .. vit? Den ser så sjukhusaktig ut. Och så har jag hört att man aldrig blir av med den? Precis som en hemsk sjukdom. Åh det här gör mig nervös. Varför skaffade jag den? - Ah juste, Sara berättade att hennes kära mor har skaffat en och lägger ut fina bilder på Sara, och förhoppningsvis på Sören, och det kan jag ju inte missa för allt i världen. Och inte ni heller. Så jag råder er att bli ansiktevän med en viss Desirée! Då ska ni få se på gosaker.


SEE YOU ON FACEBOOK, DUDES!


CRAPOUT


titta vad jag hitta!!!



Bilder sen jag, Karin, Ebba och Marina var i Köpenhamn förra sommaren. Jag trodde att jag hade raderat dem, men det visades sig bara att de bara hade gått å gömt sig på en annan dator. OM jag blev glad å se dem, lika glad som jag var på bilden ovan, eller inte riktigt kanske, där hade jag ju tandställning och då är man alltid snäppet gladare!


Natttåg dit, utan någon sovkupé och med irriterande lampor, så jag och Karin bestämde oss för att visa våran coola sida och byggde en koja med hjälp av ett lakan!!


Fyra osäkra svegsbor sitter i Köpenhamns centrum och försöker smälta in.


Jag och Ebba drogs som vanligt till varandra.



Vi följer trenderna!


Ebba och Marina tvingade på stackars mig och Karin en ögonbindel och förde oss till detta ställe, vi har aldrig varit så rädda som vi var de timmarna vi spenderade där inne.


Det blev dock bättre sen när vi fick gå på tivoli och leka av oss lite.

CRAPOUT


Kategorisering



Detta har jag spenderat kvällen med.
Skönt med lite ordning och reda.
Då blir det löning på fredag.
Eller nä, torsdag!
Hm, måååste jobba.
JANNNNNE....
Du, jag och uffe ihelgen? huh?

CRAPOUT

Ett ex på hur mycket min hjärna hatar mig

Vi hade ett hål på 45 minuter, PERFEKT tänker jag, då hinner jag ju åka hem och hämta lite stuff. Så jag hoppade på min käraste solhaga och började trampa hemåt. Precis när jag steg innanför dörren så började jag fundera. Inte fundera på vart jag hade grejerna, utan, "vad fan gör jag hemma?" . Och där stod jag ett bra tag utan att komma på varför jag cyklat hem. Klockan gick, och tillslut var det dags att cykla tillbaka. Utan nått i cykelkorgen. Dagen fortsatte och jag fortsatte att fundera på vad det var jag hade glömt. Utan nå större framsteg. Ända tills gympan startade och det var dags att byta om.


Fan, mina byxor är ju hemma!!!


CRAPOUT


Gissa ryssen!



Gissa vilka av dem här som är ryssar! En ledtråd, tjej nr 2 är grym på att prata ryska.. PORKA!

CRAPOUT

kärleken till min hjärna

Jag har nått emot min hjärna. Och den har nått emot mig. Fast vi inte känner varandra, vi har aldrig ens träffats, så driver vi varandra till vansinnet. Mina två hjärnhalvor sitter långt här ifrån och smider onda planer och spelar mig en massa spratt. Dem sitter säkert och chillar vid nån strand i Bahamas med en varsin drink i handen. Nykter är de då inte. Och sedan utsätter de mig för allt djävulskap dem kan komma på. Om jag bara fick chansen att åka iväg och hämta dem. Den dagen jag får tag på dem där jäklarna alltså. Den dagen ska dem få pina för allt dem har gjort mot mig. Jag ska operera in de där dem hör hemma, i en varsin skinka, och jag ska dagligen bjuda dem på en överdos av gaser från "the dark side of ändtarmen" som jag har gått och sparat på i en oändlighet. Sen när dem inte kan genomlida nå mer, då dem ställer sig på sina bara knän och verkligen ber om förlåtelse, då ska jag först släppa drottningfisen och sedan ska jag skita ut dem och spola ner dem i toaletten tillsammans med en pannlampa, gummi anka och en karta som visar vägen tillbaka till Bahamas. Sen ska jag be till Muhammed och se till så han dränker dem på vägen!! MoHa-ha-hahAhaHa!!

CRAPOUT


en söndagsmorgon då den är som bäst


Igår hade jag en perfekt början på en söndag, då det första jag ser när jag stiger upp på morgonen är hur pappa sitter och garvar hejdlöst till den här bilden. Och att han hade lagt den som bakgrundsbild tycker han ju självklart var ännu roligare och skrattar ännu mer. "Smickrande bild" fick jag ur mig och "Ja men det är ju sådär du ser ut" fick jag till svar, jag märkte genast hur pappas skojfriska skratt blev mer påklistrat och han blev lite nervös, då förstod jag att han hade insett att det är hans gener som är grunden till detta fagra utseende. Efter ett tag blev han tyst och gick!

CRAPOUT


Ännu en bekännelse

Jag är även stålmannen på deltid.


StålMalin, to the rescue

CRAPOUT


RSS 2.0