CRAPOUT?

Ja, vad menar egentligen malin med det? Ni tror kanske att det är nått jag har kokat ihop bara ändå. Men nej. Det finns faktiskt något vettigt bakom det. Själva idén kommer ju ursprungligen ifrån "peaceout". Men jag ville komma på något nytt. Något eget. Så, jag började tänka! Out. Ut. Vad får jag ut av att blogga? hmm. Vad brukar åka ut. Bajs? Ja. Nu började jag komma in på ett spår. Nej jag syftar inte på att bajsa. Utan, när jag skriver så skriver jag ju bara en massa skit. Jag ordbajar! Och när jag har skrivit av mig, gjort mina behov, så har ju jag fått ut allt skit ur min hjärna. Så det är därför jag avslutar varje inlägg med "crapout". Jag har helt enkelt ordbajsat klart. Jag har skrivit klart ett inlägg med en massa skitsnack i.


...


NOT! haha. vettigt? Bakom sånt jag skriver? haha, att ni gick på det där! Ni skulle ha sett era miner. Såklart det inte finns nått vettigt i crapout. Jag skriver det ju bara för att det är skitkul. För det är de. Bajs-ut. hahaha. Tänk att min hjärna har kommit på det ordet. Åh, jag kunde inte ha vart stoltare!


 


CRAPOUT


HahHahAOHahAHOaHA

Hahah

Ja, ibland så undrar jag vart jag får allt ifrån.
Det händer inte ofta, men när det väl händer så är det riktigt bra.

Jag talar så klart om mina skämt!! - Idag så lyckades jag igen.

Jag delar såklart med mig.


M- Allt du behöver göra är att åka till ica, säga ett nummer och visa ben!
T- haha bla bla. bla
M- blabla, hihi. Bla!
T- Bla? Habla? bla-bla.
M- KANON. Eller bildligt talat, CANON!

Haaaaaaaaaaaaahahaahah.

CRAPOUT


Vem är det som vill mig illa?

Finns det något värre än när man inte hittar dem sakerna man behöver och blir bara mer och mer stressad? Ja. När man efter en lång plågsam tid äntligen hittat grejerna, måste stressa till skola och där märka att man har glömt sakerna på bänken hemma. Framförallt när det gäller nyckeln. Aja, inget att haka upp sig på tänkte jag. Skolan rullade på bra. Det gjorde däremot inte solhaga när jag var på väg att cykla hem. Jag fick inte upp stödet! Vafan är det nu då, har det frusit fast eller är det jag som är svag? Jag lyckades stoppa en redig grabb som såg kunnig ut i detta ämne. Han förklarade fint för mig att det var en skruv som var borta. "Jaha, tänkte jag, det var ju inte direkt nån nyhet!" Efter att ha stoppat 3-4 tappra själar gav jag upp och tog min cykel under armen och börja gå hemåt. Halvvägs hemma så slog det mig. Fan, jag har ju ingen nyckel! Nu hoppas jag verkligen att pappa är hemma. Men nej, ingen bil stod på gården. Över till plan B. Hoppas på att extranyckeln är ute. Men nej, jag hittade ingen nyckel. De va bara att be till gud och gå över till plan C, dvs att gå till mina trogna grannar och be om hjälp. Men, va! Dem var inte hemma. Chockerande. Tur nog så har jag alltid en plan D. Mamma. Så det slutade med att jag var tvungen att gå till mammas jobb för att hämta en nyckel. Måste jag nämna att jag även var extremt kissnödig under hela tiden? Nä, för man är alltid det när det händer nått sånt här.

Ja, jag hade iaf tur med vädret!

CRAPOUT


rett ska vara rätt

Det blev ett litet fel i inlägget här under. Inte har jag vunnit någon bil på bingolotto heller. Haha nej. Sånt händer bara inte, och absolut inte mig! Nej, men 50 kronor vann jag iaf! Det är inte illa. Och för den lappen så kan jag ju köpa en ny bingolott, och vem vet, då kanske jag vinner en volvo. Precis som pappa gjorde igår! Eller, ska jag fråga om han vill byta lott kanske? Jag är ju trots allt den enda i den här familjen som inte har någon bil. Förutom mamma då, men jag behöver den mer! Nä, jag ska nog föröka köpa den för en 50lapp, eller om jag önska mig den i födelsedags present och har kvar dem där 50 kronorna. Ja vi får se hur det blir, hur som helst så kommer den i slutändan bli min, var så säker.

...Fast först måste jag buda hem ett körkort från tradera!

 
CRAPOUT

sunday, bloody sunday

Idag har det varit en riktig sön-söndag! Jag har sovit till klockan ett, ätit frukost till lunch, kollat på två filmer, gjort läxor, vunnit en bil på bingolotto och duschat . Ja, det var den söndagen det!


CRAPOUT

RSS 2.0