ni kan kalla oss för flyt





CARPOUT


mitt sommarlov

Fredag den 13 juni. Sommarlovet börjar.

Mån 16 - tor 19 juni. Sommarjobb på hästhagen. En hel dag på dagis är ungefär som en hel dag på ett gym, fast roligare.

Tor 19 - sön 22 juni. Midsommar uppe i skogen.

Mån 23 juni -  fre 4 juli. Ännu mer jobb. Ännu mer blod, svett och tårar. Och ännu mer kycklingen å räven.

Fre 4 - lör 5 juli. Svegs lilla Grisfest. Hmm.. Men om det är en liten grisfest, borde det inte kallas för Kultingfesten då?

Mån 7 juli. Sista arbetsdagen och sen tog jag mitt pick å pack och drog till sundsvall. Norrlands huvudstad.

Mån 7 juli - lör 19 juli. Sniffa sulfit dag in och dag ut.

Lör 19 juli. Åkte karusell på härdalsyran.

Mån 21 juli. Började göra om mitt rum.

Fre 24 - lör 25 juli. Tältning, grillning och brännskador i härjeåsjön.

Tor 31 juli - lör 2 aug. Storsjöyran. DÄR VI ÅT FRUKOST PÅ SAMMA HOTELL SOM DEBBIE HARRY, alltså blondie, vi stod bredvid varandra med mindre än ett kroppshårs mellanrum, hon borde ha känt mina hjärtslag.

Ons 6 - tis 12 aug. Ännu en resa till sulfitstaden, alltid lika trevligt!

Tis 12 - tis 19 aug. Bulgarien, Sunny beach.. ;) Ni får veta allt om den resan när jag har frisknat till och fått tbx orken..
Måndag den 25 augusti. Nytt läsår, nya tag! Det har börjat bra med en dödlig förkylning!

CRAPOUT

syskonkärlek

Åh, jag älskar Tobias (!!!) , men inte lika mycket som han älskar mig :')



CRAPOUT

Bulgarien, Sunny Beach!

Idag tar jag mitt pick och pack och drar till Bulgarien, Sunny Beach.

Vi ska åka dit för att förbättra (förändra) ryktet svenskarna har fått där borta, vi har en vecka på oss, det kommer inte att bli lätt men är det några som kan klara det så är det vi!


Klockan 1940 lyfter planet från arlanda och där kommer 7 väldigt överspända svegare sitta och skaka, skratta av nervositet och undra vafan vi har gett oss in på.  Och värre kommer det bli när vi har kommit till flygplatsen i Burgas, Anna och Karin kommer antagligen ha tappat bort passet på flyget eller nått liknande, Sara kommer få panikångest attack, min väska med alla mina nya kläder kommer bli stulen, Helena kommer springa direkt till barnhörnan och Marina kommer sticka direkt till baren. VILKEN TUR att vi har med oss en morsk Ytterbergare, vår lilla stadsbo, som vet hur man beter sig i hetsiga situationer bland mycket folk.


Det kommer också bli kul när alla kommer få diarré och vi ska dela på 2 toaletter, vi kommer få skita i skift!

Hahahha, vi kommer se ut som på sällskaps resan, den då dem åker skidor, då när dem ska knäppa kort till liftkortet!

IN...
UT...

IN...

SKYYYYNDA!!!!

UT...



Önska oss lycka till och håll tummarna på att det här inte är mitt sista inlägg.


CRAPOUT


Mamma Mia!

Är jag där igen?
Nej, nej, kan jag inte vända?
Mamma Mia!
Du är här igen
Säg, säg, kan du va den enda?

Åååh, mamma mia (fia), jag tror jag är kär!!

Inte kär i en pojke och inte kär i en flicka, utan jag är kär i en film!!
Jag är varken homo-, hetero- eller bi- sexuell. JAG ÄR FILMOSEXUELL.
Jag vet att det här kan komma som en chock och en besvikelse för er mina kära föräldrar då jag tyvärr inte kan ge er några barnbarn, det får Tobias och Markus stå för, och ni kommer inte få hålla nått fint stort tal på mitt bröllop. Men jag kan lova er något mycket bättre än det där, gratis bio! 


Som ni kanske förstår så har jag varit och kollat på den berömda filmmusikalen Mamma Mia ikväll, det var det trevligaste jag har gjort på länge, jag satt och gnuggade mina öronsnibbar och bara myste under hela filmen. Jag var där med sundsvalls coolaste brudar, Emelie och Martina. Vi satt med ett stort leende på läpparna hela tiden, gungade i takt med musiken och Oooade, Aaaawade och skrattade högst i hela biosalongen, jag tror tom att Emelie lyckades klämma fram en liten tår. :')


Varje gång en låt körde igång så ville man bara ställa sig upp för att dansa och sjunga med. Undra vad som hade hänt om vi hade gjort det? Hade det blivit som i en amerikansk film och alla andra också hade ställts sig upp och sen helt plötsligt så dansar alla samma dans, det flyger popcorn överallt och en stor discokula har intagit taket? Eller hade det bara blivit pinsamt, då vi står där och dansa helt själva, popcornen kommer flygandes mot oss och efter ett tag så tänds lampan och vi blir utslängda. Det är ingen som vet och vi kommer antagligen aldrig få reda på det.  


Filmen får 5 av 5 korvar, fem goda lithells korvar med ketchup och rostadlök på!


CRAPOUT


Spöken och taco a la sveg

Klockan är elva och Elvira ligger och snarkar, hon visar bestämt att nu är det hon som ska sova. Jag sitter och kollar på klockan 5 gånger i minuten, petar lite smått på Elvira och äter lite rester från vår otroligt goda tacotallrik vi åt i går, tacotallrik a la sveg!! Jag sitter även och är väldigt stolt över mig själv för att jag lyckades somna igår, jag sa till Elvira att hon skulle komma och lägga sig med mig nere på golvet men det ville hon tydligen inte. Så jag låg där helt ensam, på golvet, frusen och rädd. Rädd för vårt lilla inneboende vi har här. Men det gick ju bra, jag låg och pressade huvudet så hårt mot kudden så jag knappt kunde andas och sen efter ett långt tag så somnade jag, eller svimmade av syrebrist. Huvudsaken är iaf att jag inte såg nått spöke och att lakanen är torra!


Men vad ska jag göra nu då när jag sitter här med torra byxor och en medvetslös Elvira? Städa lite sen gårdagen? Kolla på en till Harry Potter film eller ställa mig och skrika vid Elviras öra och sen tvinga henne att städa medan jag kollar på Harry Potter film? Det sistnämnda lät utomordentligt bra. Vi kör på den.


- EEEEEEEEEEEEEEEEEELLVIIIIIIIIRAAAAA! VAAAKNA!


CRAPOUT


Tjuvlyssnat i Sundsvall.

En mor ~30/35 och en dotter ~12/13, inne på cubus, båda två var väldigt smala. Modern stod inne i provhytten medan dottern stod utanför.

Mamman: Men den här klänningen var ju jättefin, vill inte du också prova den?
Dottern: Nä den är nog för stor för mig.

Mamman(förtvivlat): Vad säger du?

Dotter(tydligt): Den  är  nog  för  stor  för  mig !!

Mamman(med en arg ton på rösten): Ofta, om den inte är för stor för mig så är den knappast för stor för dig... Du är ju större än vad jag är!!




En tant ~70+ handlade på ica av en 16/17 årig tjej som satt i kassan.

Kassörskan: Det blir 358 kronor. Vill du ha det på summan?

Tanten: Ta det på tusen kronor så är du snäll.

Kassörskan: Okej, då får du 642 kronor tillbaka. Tack hej.

Tanten ställer sig åt sidan ett tag för att räka sina pengar. Sedan går hon tillbaka till kassan igen.

Tanten: Ska jag inte få 742 kronor tillbaka?

Kassörskan(nervös och stressad av den långa kön): Ehh, hehe, jo det ska du nog. Här får du en hundring till. Hehe.

Tanten: Tackar, tackar. Tack så hemskt mycket.

Jag går bakom tanten ut och när hon kommer fram till sin gubbe vid bilen så utbrister hon.
-haha, jag lurade stackaren på en hundring!

  

CRAPOUT


everybody hates Mandy Lane

Jag skulle egentligen åka till sundsvall igår men jag valde att sova istället. Jag gjorde nästan samma val idag men som tur var så kom John Titt och hälsade på 40 minuter innan bussen skulle starta. Jag hade inte börjat packa eller nått så jag gick upp i varv ganska fort, men som tur är så är jag ganska van med sista minuten-situationer så jag vet precis hur man ska hantera dem. Springa runt som en speedad duracell-kanin, skrika åt alla och allt som kommer i min väg och bara tänka negativa tankar. För tänker man bara negativa tankar så blir allt mer positivt när man väl lyckas. Vilket det blev, när jag hade lugna ner mig själv och när eftersvettningarna började inta min kropp, mina kläder och sätet. Jag varnar er, sätt er inte längst bak i länstrafikens buss som går mellan Mora och Östersund. Resan gick bra, den var lite lång bara och lite tråkig, den var långtråkig. Det finns mycket roligare saker att göra än å att sitta still i nästan sex timmar, vilken tur att Johnny Depp gav sig tid för att göra mig sällskap nån timme.


Ikväll har jag, Elvira och Pappsen varit på bio. Jag och pappa såg verkligen ut som far och dotter när vi kom inskuttandes där i biosalongen, vi bar matchande träskor, matchande flygplans-kepsar, jag hade en T-shirt som det stod "Jag har världens bästa pappa" på och pappa hade en som det stod "Tycker du jag är en bitch, då har du inte träffat min dotter" på. Elvira passade inte riktigt in i vårt Duberg gäng då hon gick i en gungande takt bakom oss, med fötterna rakt ut, kepsen på sned och sa "lol" hela tiden. Vad det nu betyder?


På bioduken visades All Boys Love Mandy Lane, jag gillade henne inte, det skulle jag inte ens göra om jag gjorde ett könsbyte. Jätte dålig film. 1 av 5 korvar får den, en lite sketen prinskorv med äcklig senap på.


Nä nu ska jag umgås lite med Johnny Depp och John Blund!


CRAPOUT


Watch out Sundsvall, Malin is on her way.

Då var dags att packa väskan igen, jobbigt, men lyckligt lottad som jag är så har jag inte så mycket att packa, en till positiv sak med att jag är klädlös. Jag kommer ändå att skratta åt det här i framtiden, så varför inte börja skratta åt det nu på en gång? Plus att jag får ju en sprillans ny garderob. Den sprillans nya garderoben hoppas jag på att hitta sundsvall, åker dit imorgon och ska vara där enda tills på tisdag, så jag har nästan en hel vecka på mig att tömma alla deras butiker. Det ska jag nog fixa. Det enda jag kommer att lämna bakom mig är foppatofflor och fartränder. Jag ska även dit för att påminna alla mediatöntar varför dem saknar mig så mycket. Det kommer att bli en tuff vecka, men är det någon som kan klara av det så är det, jag....... StåååååålMALIN!!!


MohaHAHahaHahaAah. HA!!

BLACKOUT

Oooups. Fel av mig!

CRAPOUT


mjölk och bullar

Nu sitter jag här med en bulle i den vänstra handen, ett stort glas mjölk i den högra, skriver med nästippen, smaskar av njutning och småblänger på luftens hjältar. Vi med det kvinnliga könet vet verkligen hur man gör flera saker samtidigt.


Idag har jag haft sommarlovets bästa morgon, först vaknade jag alltför tidigt men tillät mig själv att somna om, sen vaknade jag av att farfar kom in i rummet och viftade med plånboken, "jag hörde att du hade förlorat alla dina kläder", efter många tack och kramar så hoppade jag i min snurresprätt mysdress för att gå och äta nygräddade våfflor med Tobias och mamma, på vägen till köket hittade jag både en hundralapp på mitt bord och en stor burk med farmors nybakta bullar. Vilken lycka!!


Undra om jag ska fortsätta min tur dag med att sticka till konsum för att köpa några tia-lotter och sen klå Tobias och Markus rekord på Guitar Hero. Men först ska jag nog mysa ner mig framför den omtalade filmen Blow. Om jag vågar se den, titeln säger ju det mesta!


Jag önskar er all lycka här i världen .


CRAPOUT


nakenjanne och nakenmalin går härmed hand i hand

Telefonen ringer på fredag morgon - "Din saatan, saatan, du din satans helvetes jävla skit, din jävla skit. "


En nyvaken Malin svarar och får fram "Hallå",

och sedan hör jag en väldigt nedstämd fader från andra sidan luren .  


P- Det har hänt något.

- mhm, okej. (ja antalet våldtäkter ökade säkert något kolossalt igår, jag ska vara försiktig)


P- Det har hänt något i Sveg.
- Okej, va nu då? (Nej, det är nån som har dött, namnen på alla mina släktingar, vänner och bekanta åkte upp i huvudet på mig, vad fan har hänt)


P- Det har hänt ett missöde med mig och Markus.

- Va? VADÅ? (ÅH NEJ, MARKUS HAR DÖTT. Dem har säkert bråkat, Markus blev sur, åkte iväg och körde ihjäl sig)



P- Vi har råkat slänga den stora svarta påsen med alla dina kläder i.

- Jaha, okej. (Åååh, pust, puuuuh. HAN LEVER, ingen har dött!!!!!!!!!)



- VAAAAA, HAR NI SLÄNGT ALLA MINA KLÄDER??????????

CRAPOUT


RSS 2.0