sista natten

Idag blir det sista natten för mig och padre ivår lilla etta.
Ska bli skönt att få ett eget rum så jag kan sova ordentligt. Pappa lyckas ofta hålla mig vaken med alla dessa ljud han gör.

Måste vara inne i lägenheten imorgon och vi har inte flyttat upp någonting än.
stressstressstressstress

Det finns så mycket att göra imorgon, jag måste vara klar med grafisk, foto och ljud . måste skriva nå bajscrap på svenskan. jag ska flytta, jag ska baka och så måste vi skriva nån jäklans jul/skol låt. så hade jag tänkt å gå på stan å handla nå till jul och nyår men får se hur det blir med den saken. det får bli mjukisbyxor- de funkar i alla lägen !


Nä nu ska jag sova medans jag kan . har en känsla av att det blir en senkväll med luke imorgon !

CRAPOUT

Dear Santa

Tooomten..
Give it to me baby.


image3


 


CRAPOUT

Miss Nobel


Grattis på namnsdagen Malin.

Nobeldagen, alltid lika trevligt. Det är så trevliga tv program dagen till ära.



Juletider.

Känner mig riktigt pepp idag så jag tänker plåga er med ett inlägg till.


Ska försöka göra mig kortfattad.


Förra helgen var jag i Sveg, det var en jätte bra helg som jag spenderade största delen med Karin Kitten. Jag har alltid lika roligt med den östersundan.


Fredag, kom hem ganska sent, men jag han bra precis till Idol, stack till Marina där svegs folket var. Efter det så gick jag och Karin ut en sväng och lekte lite. När vi blivit tillräckligt frusna så gick vi till Karin och drack te och myste. Var där till sena natten och vänta på de vackra orden "- Du får sova här om du vill" . Som vanligt så kom de och jag gick glatt å la mig. Vakna och det var första december vilket betydde julkalendern. Åkte sedan hem för att baka lite morotsbörd till farmor och medan de gräddades så var jag ute och lekte i snön med Tobias. Alltid lika roligt. När bröden var klara och goda så tog jag och Tobias bilen till farmor. Som inte var lika roligt. Det var jätte hemskt och se henne så där sjuk. Efter jag hjälpt farmor lite och gett henne lite mandariner och vatten så åkte vi till konsum för att inhandla lite grädde, skulle ju får fin besök på kvällen och jag hade tänkt å bjuda på lite varm choklad med grädde. På konsum träffade jag dem tre sötnosarna Salomonssons, inte varje dag man får träffa dem. Fick även veta att Maria är en trogen läsare så jag passar på att säga hej till henne nu - Hej Maria :) .

Karin kom och vi hoppa ut i snön på en gång och sen blev det mys med julfilmer och varmchoklad. Sen somnade vi så sött som små barn.


Söndag, julkalendern idag med. Sen så skulle Karin iväg å träna fotboll men eftersom jag inte ville att hon skulle lämna mig så kom jag på en sak som fick henne att stanna. "- Kaaarin, vi hann ju inte spela Randolph igår." Och som väntat föll hon pladask. Efter vi spelat ett tag så gick vi ut i snön återigen sen så gick vi till dollar. Där skildes vi åt och jag duschade, packade och åt mat och sen kom Sara, vi kokade varmchoklad, satt på en julfilm och skrev en önskelista. Sen vid femtiden så åkte vi ut till Sveg för att gå på julskyltning, som var ovanligt roligt, det var jätte mycket snö, mycket folk (för att vara Sveg)  och tomten va så klart där. Kan inte bli bättre.


Sen så bar det iväg till inte lika juliga sundsvall.


CRAPOUT


The weekend.

Helgen började med att jag och söt Elin skulle gå till bussen, då vi halvvägs kom på att vi kunde dra till Waynes och dricka lite te och sedan halvvägs till Waynes så kom jag på att jag behövde handla skor. Efter jag hade packat på mig några påsar som innehöll, skor, en halsduk och en väska så var vi på väg mot Waynes igen. Väl där drack vi vårt efterlängtade te och gnäggade åt många konstiga saker, då jag kom på att jag vill färga och klippa mitt hår, så fort teet hade kallnat så gick vi raka vägen mot Åhléns för att inhandla lite blond hårfärg.


En bussresa senare så var vi hemma hos Elin. Vi började sakta och säkert med att färga mitt hår och jag kan säga att det är skönt att vara äkta blondin igen. Sen så var det de här med klippningen, jag kände för att klippa lugg igen även fast jag aldrig har blivit nöjd någon gång innan då jag har klippt lugg men som man säger - tredje gången gillt, och jag blev faktiskt ganska så nöjd , fast det blev lite små saker jag ska rätta till sen när det har blivit lite längre.  Sen så kom Sara och vi kolla på Idol rökte vatten pipa och hade det trevligt. Vid 10 så gick jag kollade på tlf för att se om pappa hade ringt och tro mig det hade han, 21 missade samtal och 7 meddelande, kanske ska börja ringa och tala om vart jag är någonstans.


Iaf pappa kom och hämta mig, mamma kom ju hit på fredan också så när vi kom till lägenheten hade mamma dukat i ordning tacos och gjort det mysigt. Vi satt å åt, prata och jag skrev önskelista. Sen var det god natt med teskedsgumman.


Luuurdaag, vaknade tidigt, kolla på julkalendern åt frukost och sedan stack The Dubergs ut och gjorde stan osäker.  Jag gjorde ett bra jobb och lyckades inhandla alla mina julklappar och det kostade mig bara 2500. Nu längtar jag bara till julafton så dem kan få sina fina presenter . Iaf när jag skulle köpa en jätte fin godis korg på jamjam till farmor och farfar så hände en rolig sak. ( lr det kanske bara va roligt när man va där, men jag delar gärna med mig)


Jag skulle betala

- Kan du inte slå in den så där fint  som det där? Sa jag och pekade så någon korg som var fint islagen.

-  Ja visst kan jag det, men pappret kostar 30 kr halvmetern.

- VA?? Allvarligt?

-  "Hon blev helt tyst. "

- Aja, jag gör det hemma ist.

-  "Hon är fortfarande tyst"

- Kan du lägga den i en påse? Om den inte är för dyr.

- Nä, den är gratis, lyckades hon få fram med en sur röst.


Det är ju skamligt att det ska vara så dyrt för en bit papper.


Åkte hem, åt mat, kolla på pottharry och sov.



Söndag, julkalendern kl 9, frukost, brista, åt mat, åkte hem, mamma åkte hem, one tree hill.


Mycket bra helg :)



CRAPOUT


Onödig fakta

Nu har jag suttit här ett tag och försökt att komma på en bra början, jag har skrivit om mandariner, bussar, sömn och bajs men inget funka så det mina dåliga "börjor" får bli en början ist.

Nu tänker ni säkert så här " hm, undra vad hon skrev" och efter som jag inte har nått för mig och är läxor fri så kan ni få veta små onödiga saker.


 -          Mandariner, jag älskar Mandariner, jag äter så mycket mandariner så jag snart ser ut som en, och då är det illa för att mandariner är nyttiga så det krävs mycket för att bli så rund. - Men jag är på god väg .

 -          Bussar, det är så mysigt att åka buss, varje gång jag sätter mig i bussen på morgonen så tänker jag "hoppas den åker igenom Birsta, hoppas den åker igenom Birsta" för då tar det ca 5 minuter längre.  Man slappnar av så mycket när man åker buss, för där kan man inte göra något där kan man bara lyssna på musik och små slumra. För sen när man kliver av så är det skola å det är läxa å städa å laga mat och massa skit. Så en plaskig kyss på kinden till han/hon som kom på bussen.

 -          Sömn, det var bara för att jag somnade lite lätt innan maten och de var så skönt, jag älskar att somna "på ytan" de är mycket roligare för när man sovet djup så vet man inte att man har sovit förens man har vaknat, apropå djup jag är jäkligt djup nu men det händer inte så ofta så ni får leva med det nu.

 -          Bajs skrev jag mest för att jag känner mig som en riktigt bajs korv nu, och har ju förövrigt bajs brunt hår. Ja, jag känner mig lika snuskig som en bajskorv.



Och det där, var bara början.  Mohahah.


Fortsättning följer


CRAPOUT


RSS 2.0