Löooorhdaawg

Det var ESC i lördags, och jag hoppas att ni satt bänkade framför tv:en, men ni som missade den stora händelsen måste kolla på reprisen! Det var oerhört spännande att se hur Charlotte poserade bort oss från topp tio och sedan hur hon och hennes lågstadie-moves dansade oss till en 18 plats.


Annars var min kväll kanon bra, hela gänget klämde ihop oss i två bilar för att åka till lillhärdal och ockupera Helenas soffa. Mycket godis, mycket skratt, mycket dålig musik och mycket klagande, det kan inte bli mycket bättre.



"WOOOOW, heeela gänget är samlat igen" / Karin Lagercrantz, Grease.


CRAPOUT


Sveg by night

msn och tårtfight ?

Jag vill bara tillägga att jag och sara inte har något liv, eller jo ett litet men det består bara av konstiga samtal på msn.


CRAPOUT

Sara, min tårta.

IDAG;

image34

IGÅR;

image35


CRAPOUT

Skin upp allesammans.

Nu har ju jag varit lite frånvarande på sista tiden men det är inget å vara ledsen för, jag kände mig först lite som en svikare för att jag inte har lagt ner så mycket tid på mina älsklingar, det vill säga pappa och Sara för det är endast ni som läser, men jag gick till Muhammed och bikta mig och han sa att det är inget att sitta att ha ångest över utan jag ska bara smyga in här lite lätt men några charmiga ord så att ingen märker att jag har varit borta.


Fan, nu avslöjade ju jag min brillianta plan här för er.


Jag får börja med en stört skön låt istället så får jag gå och prata med Muhammed igen och så får vi se vad jag ska göra av mig själv. Det här funkar bara inte.

image32
image33

http://www.youtube.com/watch?v=nIHP9o6X6D8



Lyssna, gunga med lite lätt och njut.
Men det sker på egen risk för jag vill inte få en massa kommentarer sen där ni skäller ut mig för att ni har blivit beroende av droger.
Det skulle varken jag eller Muhammed klara utav.


 

CRAPOUT


Kärt återseende.

Nu tänkte jag skriva, men nej, jag orkar inte. Igen.

CRAPOUT


 


Min 4 på Stureplan

Nu sitter jag här i min lilla 4 på Stureplan, ska snart hoppa på 609 för att åka mot CITY och inhandla ica sallad lyx, sedan bär det iväg mot det utslitnarövhålet, men först så måste jag diska upp det sista här och dra dammsugaren några drag så min pappa blir stolt  när han kommer hit.


Jag har i alla fall haft en ljuvlig vecka, i både den kungliga huvudstaden och sulfit staden. Men mer om det får ni veta när jag har anlänt till härliga Härjedalen.


Den som väntar på nå gott, vänta alltid för länge, men det som inte dödar, härdar.


CRAPOUT


RSS 2.0