Nu ska vi se, sa den blinde till den döve.

Ja, nu ska vi se här, det har hänt ganska mycket sen det senaste inlägget, men jag är ganska så trött nu så jag tar det i en snabbare version.  
Allting började en fredags eftermiddag då jag anlände hem till de "utslitna rövhålet", jag klev in genom dörren och det första jag såg va att det stod tacos på bordet, jag drog på mig ett stort leende och började slaska i mig, när jag var mer än full så ringde jag till Ebba och Sara och efter mycket sega 40 minuter så låg dem i min säng och gravade. Vi tittade på film och hade det väldigt mysigt och sen efter halva filmen så slocknade alla, vi låg och sov ända till halv 12 då vi bestämde oss för att gå till kyrkan, på vägen dit träffade vi några gamla bekanta, vi gick till kyrkan och väl där gnäggade vi på och hade det chill sen åkte jag hem för att dra ut till lördag.

Lördag, jag tog en rejäl sovmorgon, vilket jag behövde efter vår vilda natt som vi hade igår, slöade ganska mycket men sen så blev jag sugen på godis så jag ringde Sara och vi gick på dollar och köpte en sån där godis-burk, sen tog vi en promenad med våra godis-burkar, vi gick samma gamla vända och pratade om samma gamla saker, precis som förr på den gamla goda tiden, sen skildes vi åt och jag åkte å mötte Frida, vi åkte hem till mig, kolla på American History X, skrattade, åt godis, youtubade och gungade. Sen for vi hem till Frida där vi somnade in gott i hennes soffor, sov där till 5-6 på morgon sen gick vi ner till hennes säng.

Barabambambaam, Söndag, vakna hos Frida vid 10 jag åkte hem och sprang en runda med Sara, korv-jobbigt, sen duschade jag och sedan var det fika time med några av medlemmarna Duberg. På söndag eftermiddag var jag med min efterlängtade Ida, vi gnägga på som vanligt och jag passade på att göra tandställningsminen så mycket som möjligt.

Ny vecka, nya tag. Upp och hoppa kl. 6 och jag var pigg som en lärka, åkte iväg till kondis och köpte frukost sedan bar det iväg till vindens stad, eller by, jag spenderade hela bilresan genom att kolla på min tandis. Sorligt att den ska försvinna ut ur mitt liv, kommer aldrig att glömma dig! Kom till tandläkaren kl. 10 ungefär och allt var bort vid 11, är inte så nöjd, märkte att jag har hur långa, stora och gula tänder som helst, buhu, jag vill ha tbx min tandis, NUU. (men kan nog nöja mig med att de är ganksa raka) Sen gjorde vi östersund ett tag, vi åt taco buffé och jag köpte ett par rosa tofflor. Sen åkte vi hem, ja juste, med "vi" menar jag, "Jag och Mamma." Sen åkte jag till Marina och Karin, kul och träffa de fisarna också, vi satt mest och prata å skratta. Alltid lika trevligt. Sen så somnade jag hos Karin, för traditionens skull, eller vad man nu säger .

Tisdag, vaknade upp hos Karin, vi åt frukost sen så körde vi vår egen lilla sorts yoga. Sen så gjorde vi lite dittan och dattan och sen åkte jag hem och nu sitter jag å har just skrivit klart min blogg, som vart lite längre än väntat, men smällar man får ta, jag lider då inte va det..


CRAPOUT


Movie Time

Jag har nyss varit ute och filmat med lilla Emma, det blev en jätte fin film om en parkeringsautomat och två galningar.
Nu sitter jag och väntar på att Björn ska gå ur Idet lr iaf att han ska komma tbx så jag får sluta och åka hem till stor sveg :D

So long, Suckers!!

CRAPOUT

Jag vakna upp en morgon, sen va den dan förstörd!

Precis så var det i morse, jag är helt slut nu för tiden, skönt att det bara är en dag kvar till lov för det behövs, kommer knappt upp på morgorna längre (eller, morgon och morgon, kl 6 är nästan natt) . jag åt frukost och sånt i vanlig ordning så skulle jag gå ut till bilen och precis när jag gick ut genom dörren så möttes jag med en groteskt lukt, åhh neej, tänkte jag, det är sulfiten som är igång igen, blosten är inte på min sida idag! sen kom jag precis ner till busshållsplatsen när bussen var där och jag sprang, jag sprang som en tok för att hinna med, men tokar springer tydligeninte tillräckligt fort . så där fick jag stå, i sulfit lukten och väntar på nästa buss i ca 10 minuter och kallt som satan var dte oxå. Storsans livet är inte lätt för en liten byfåne som jag.
Sen rullade dagen på som vanligt, förutom ljud som va ovanligt roligt, vi fick vara ute och intervjuva folk på stan, den stora frågan var - Vad önskar du dig i julklapp? och nästan alla önskade sig att deras barn skulle kommaoch hälsa på eller att de skulle vara friska och krya under julen eller ja, några önskade sig ju sexiga underkläder, en halv liter wiskey och det var till och med en som önskade sig Irak, haha. det var iaf jätte jätte kul men kallt, fasst det var de värt. det är dessutom kul att det börjar bli kallt, jag vill ha vinter :)
 Och nu sitter jag här med kyckling å ris i magen och glad över att jag klara dagen. Nu är det slut på det roliga för historia boken, dammsugaren, disken och en opackad väska väntar på mig. för er som inte vet så åker jag hem imorgon :D ska bli ootrooliit kuule.

CRAPOUT

Bra dag (:

Idag har det varit en ganska så bra dag, om man bortser från all trötthet och min huvudvärk som kommer och går som den vill, men det är sånt man får ta antar jag. Iaf dagen har varit väldigt slapp och det började med datakunskap x2, första lektionen så var det mest bara sitta och surfa och lyssna på musik, yeah, sen blev det prov , mycket lättare än vad jag trodden så tror att jag klara det iaf, och bara för att jag skriver det så kommer jag får ett stort IG, men det är nog oxå en sån där sak man får ta. Sen så blev det lunch vilket betyder pizza buffe på texas med lotta, elvis och lene, det var trevlig och gott, mm. ja sen var det bara matte, klassråd (?) och engelska kvar sen var det slut för dagen, tack hej.
Sedan gick jag på stan med Elvis, trodde att jag skulle hitta en jacka, men va fasiken, vem försöker jag lura, jag får nog leva med min tjocka, kalla, beiga skid jacka som har en sned dragkedja (?) i 5 år till, men jaag klagar inte. nono
Iaf nog med tråkiheter, jag och Elvis har bestämmt att vi ska börja på yoga, Weeeij. vi börjar nog veckan efter lovet, om det blir av, hoppas det! Och när vi ändå är inne på ämnet träning så kan jag berätta för er att jag var på friskis&svettis idag, chockerande att jag rör på mig, I Knooow, men det va riktigt roligt och med bra sällskap, dit åker vi nog igen, I hope . så hoppas jag verkligen att jag kommer få en riktig saftig träningsvärk imorgon, annars blir jag less :) 
Snart är det sängen för mig, sitter nu och kollar på Grays och dricker en stoor kopp kvälls te, har nyss tvättat håret med yes-diskmedel för tredje gången, skulle egentligen bara tvätta 2 gånger men den där jävla färgen försvinner ju aldrig, hoppas inte att dte är farligt bara för ärligt talat så är jag hellre brunett än flintis. baajs

CRAPOUT

Toppen

Allting är bara så toppen, jag har haft en toppen dag jag har tom haft en toppen natt. wiio

Det börja med att jag inte kunde sova och låga vaken till kl 2 på natten utav illamående och det känndes som att jag skulle baka en pizza vilken sekund som helst, vilket jag gjorde, jag hängde över toaletten från 2 till halv 3 och sen när jag jag va tom så somnade jag, kl 3 ungefär, och kl 6 ringde min underbara väckar klocka. jag var verkligen super sugen på att trippa till skolan just då, så jag stannade hemma. Somnade unge fär vid 9, jag är ju tvungen att se vakna med The Voice bah, sen så vaknade jag ungefär vid 11 och va heeeelt slut körd och då var det bara å börja med de x antar läxorna vi har, sen kom pappa med min jacka, som jag väntat på i all oändlighet, och jag trodde nästan en liten stund där att helvetesskapet skulle vända, men icke, den där jackan såg inte alls ut som den gjorde på bilden och min dag blev ännu mer toppen.

Vilken tur att mina desperata husfruar kommer och hälsar på kl 9 ikväll, annars så skulle jag inte klara den här toppen dagen.




CRAPOUT


image3

Haaaaa- LÅH

Japp, nu sitter man här igen och gjort en till blogg, undra om den här kommer att bli lika lyckad som de andra bloggarna jag har, dem som jag varken kommer ihåg namn lr lösenord på. Menmen, det är ju alltid värt ett försök till, och alla i min klass har blogg, så jag vill oxå.  om ni märker att jag börjar tappa stinget, så är det bara att ge mig en spark i baken. önska mig lycka till!!

nu ska ni få veta hur min dag har varit, om det nu skulle vara så intressant.

Jag vaknade före tuppen idag igen,  jag börjar vänja mig att gå upp vid 6 nu, även om jag försover mig lite då och då, så tycker jag att jag gör ett kanon jobb.. 
Jag har haft en mycket tuff natt, jag vet inte hur mycket jag fick i mig under natten men jag vaknade och kännde mig helt groggy, hela rummet snurrade och jag, med min balans, hade jäkligt svårt att stå upp - säkert legat och rullat i som en tok de få timmarna jag sov- men iaf den där "baksmällan" satt kvar hela dagen och efter svenskan (kl2) så gav jag upp, jag orkade verkligen inte ha mer än 2 timmar multimedia just då, även om det är roligt. Kom hem runt 3 och stupade i säng på en gång, det var ganska roligt att somna för det känndes som om någon var där och gungade mig till sömns. nu sitter jag iaf här med min nya, fina blogg och mår, ja, liiite bättre, rummet har slutat röra på sig men jag mår fortfarande illa och är jäkligt slö, och jag som har massvis med saker att göra, alla jävla läxor vi har fått och en stökig etta att städa, fan när jag ska jag lära mig att hålla ordning?  Aja, nu ska jag börja tänka på refrängen och skaffa mig ett liv, lr iaf bra betyg, kanskehoppas på att jag mår bättre i morgon och hoppas att jag kommer ta väl hand om den här bloggen, mest för eran skull, så att ni inte missar något väldigt viktigt som händer i mitt otroligt fartfyllda liv.

Attsiken, jag som skulle på friskis och svettis idag med elin och någon sara(?) korvstroganoff att jag blev sjukis, jag som ville dit, men på onsdag ska vi dit och då ska jag va frisks(!!).

CRAPOUT

RSS 2.0