Tjuvlyssnat


Två fjortiskillar sitter och snackar om skolan.

Kille 1: Och så har det börjat en bög i klassen.

Kille 2: Aa just det, jag hörde nåt om det... Hur är han?

Kille 1: Fett skum och så.. går omkring och typ.. läser böcker och sånt!



Två fjortistjejer sitter mitt emot varandra. Det börjar lukta bränt i vagnen.

Fjortis 1: Det luktar bränt.

Fjortis 2: Mm... Du har väl tänkt.

Fjortis 1: Va?

Fjortis 2: Du har väl tänkt.

Fjortis 1: Vadå du har väl tänkt?

Fjortis 2: Det luktar ju bränt... för att du har tänkt.

Fjortis 1: Asså... Jag fattar inte.



Ett gäng gymnasietjejer ~16. sitter vid ett bord, och diskuterar länder som de kan välja till ett arbete.

Tjej 1: Palestina, är det ett land?

Tjej 2: Nej, det är ju en sjal!

Tjej 1 och resten vid bordet tittar skeptiskt på Tjej 2.

Tjej 2: Ja, du vet, en sån där svart-vit...    (DAH´)



(Två tillpiffade tjejer ~15 sitter och diskuterar ragg på utlandsresor.)

Tjej 1: Han kollade på mig hela tiden, det var skitäckligt. Han var mycket äldre än mig och riktigt slemmig. Mamma sa åt mig att hålla mig ifrån honom, hon trodde han var en pimp eller nåt.

Tjej 2 (ser undrande ut): Men pimp är ju något bra ju!

Tjej 1: Neeej, du är såå puckad. Pimp betyder ju typ hallick!

Tjej 2: Ha! Undrar vem som är puckad, det betyder inte alls tallrik.



Hahhaha, det fick mig att börja skratta iaf!!
- Det här är bra för mitt självförtroende

CRAPOUT

I brist på annat.


























jag har noll, zero, nada, fantasi för tillfället!!
så ni får leva med min extremt mogna piss och bajs humor.


CRAPOUT

Dum och ännu dummare.


hahahohohhihi.. he.. he!

CRAPOUT

Hej jag heter Malin Duberg...

... och jag är dum i huvudet.


Jag förstår inte hur jag kan vara så klantig, jag borde ha insett redan från början att jag inte är stabil nog att sitta och dricka vatten vid min dator. Ni förstår säkert redan vad som har hänt, jag satt i sängen med ett stort glas vatten och ett ögonblick senare så låg allt vatten i min säng och i min dator. Varför, varför råkar jag alltid ta sönder saker som kostar mer än en förmögenhet? Varför? Är de för att jag finner det roligt att gå under stegar och utmanande att gå på brunnar? Är det något som ligger i generna? Har någon lagt en förbannelse över mig eller är det bara så att jag föddes till att vara den vandrande olyckan, oledolyckan!?


Efter en timmes torkande och blåsande så fick jag igång älsklingen, men tangentbordet består numera bara av en massa Q och 9or. Tobias har hjälpt mig att ta isär Danton så nu ligger han på lite självtork, medan jag sitter här och ber till högre makter att mannen i mitt liv inte ska lämna mig!


Och nu sitter jag och tackar högre makter, han klarade sig, jag tror nästan att det kommer det kommer en liten tår nu.. Tack, tack, tack!! Tack för att min plånbok ska få förbli fet och jag lycklig. För vad skulle jag göra utan min dator? Utan dator så finns det ingen bortförklaring till varför jag inte har gjort läxan, är ute en solig dag eller inte har städa mitt rum.


Okej, vad har jag nu lärt mig från denna incident!?


..

  

...GUD FINNS!!!

  

  

För övrigt har min dagisdag varit bra, jag var speedad hela dagen och barnen lika så. Jag har lekt "kycklingen och räven" i timmar och barn har börja undra om jag är ett nytt dagisbarn. Vilket gjorde mig glad, jag är hellre en i gänget än en "fröken". Jag började nästan grina igår när dem kallade mig för det, fröken, hör ni inte hur gammalt och prydligt det låter!? Jag vill inte vara gammal och prydlig, jag vill vara en liten klant som leker kycklingen och räven, spiller ut vatten över datorn och skrattar åt Hitta Nemo.


Nu ska jag gå och krama om min Danton!!



CRAPOUT


Sommar-yey-jobb.

Dagen började bra, solen sken, jag lurade Tobias att jag hade gått upp tidigt för att baka chokladbollar och jag åt en redig portion med gröt. Jag tycker att det är kul att äta gröt, man känner sig så brutal och stark när man gör det, härlig känsla! Sen var det bara för mig och min grötstarka kropp och cykla till hästhagen... Ooooch där bröt helvetet ut. Okej, nu ljög jag! Men dem sista två timmarna började jag fråga mig själv varför jag valde dagis!? Jag kunde tyvärr inte komma på nått bra svar eftersom jag inte ens kunde höra mina egna tankar.


Nä, nu låter jag negativ, och det är nog för att jag har sovit dåligt de närmaste tre dagarna, men i natt kommer jag garanterat sova som en stock, vilket betyder att jag kommer bli jätte pigg imorgon och då kommer dem där små livet bli helt utpumpade istället för mig och dem kommer att fråga gud varför jag valde dagis!? Tyvärr så kommer dem inte få nå svar för jag kommer stå och skrika vid deras öron.


Jag mååste sooooova! Snark!



CRAPOUT


Danskungen och hörntryckar-Malin

I lördags var det dans på logen i Svegs folkpark, det var en lugn och trevlig kväll, inte så överdrivet med folk, men jag nöjde mig med dem som fanns. Det bjöds på bugg och foxtrott till Zlips, där Åke självklart var kungen på dansgolvet och jag stod och tryckte i ett hörn och suktade efter att få dansa med honom, med avundsjuka i ögonen såg jag hur damer efter damer fick sig en dansrunda som dem aldrig kommer att glömma medan jag fick nöja mig med Anna. Det är lika bra jag ger upp, Åke är för bra för mig.


Överlag var kvällen bra, det var varmt och mina skämt var på topp, haha jag är så rolig, ni ska nu få ta del av två av dem bästa skämten jag bjöd på under kvällen.  


1. Sandra hade nyligen kommit hem från att hon har varit i sthlm och kollat på Kiss.

 Jag till Sandra: Heeeej, blablabla... Nå, var Kiss bra, eller var dem bajs? Skratt.


2. Jag fick smaka Mer av Robin, och sen efter ett tag så tryckte han upp flaskan i ansiktet på mig igen och då möttes han av ett tvättrent svar...  

- Va? Ska jag dricka mer? Haha, skratta åt mig, haha.


image36
Åke och jag.


CRAPOUT

RSS 2.0